zondag 01 augustus, 2021
Locatie:Kerk en online
Tijd:10:15

Voorganger is ds. W. van de Wouw.

Voor deze dienst moet je je aanmelden. Doe dat door een mail te sturen naar reserveren@pkn-oisterwijk.nl. Zet in de mail met hoeveel volwassenen je komt, hoeveel kinderen je meeneemt en in welke leeftijdscategorie. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag om 18:00 uur.

Je kunt ook online meevieren via kerkdienstgemist.nl.

> Open hier de liturgie van 1 augustus 2021

Collectes
De eerste collecte is bestemd voor de Diaconie. Maak je gift over op NL02 RABO 0373 7362 66 t.n.v. Diaconie Protestantse Kerk Oisterwijk, onder vermelding van ‘1 augustus’.
De tweede collecte is voor het werk van onze kerk. Maak je gift over op NL10 RABO 0373 711 581 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente Oisterwijk onder vermelding van ‘1 augustus’.

Het contact met kerkelijke gemeente biedt me structuur en handvatten om mijn geloof levend te houden en door me actief in te zetten kan ik ook wat van dit geloof laten zien. Daarom bezoek ik de kerkdiensten en hou ik me graag bezig met allerlei organisatorische zaken binnen de kerk. Mijn man en ik hebben een paar jaar in Canada gewoond. Maar ook vanuit daar voelde ik me betrokken bij ons gemeente en bleef ik de kerk volgen.

Gerda van der Gaag