Kerkdienst

zondag 15 augustus, 2021
Locatie:Kerk en online
Tijd:10:15

Voorganger is dr. Rieke Mes

Voor deze dienst moet je je aanmelden. Doe dat door een mail te sturen naar reserveren@pkn-oisterwijk.nl. Zet in de mail met hoeveel volwassenen je komt, hoeveel kinderen je meeneemt en in welke leeftijdscategorie. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag om 18:00 uur.

Je kunt ook online meevieren via kerkdienstgemist.nl.

> Open hier de liturgie van 15 augustus 2021

Collectes
De eerste collecte is bestemd voor UAF. Deze organisatie zet zich in voor de ontwikkeling van gevluchte studenten en professionals en hun integratie op de Nederlandse arbeidsmarkt. Maak je gift over op NL02 RABO 0373 7362 66 t.n.v. Diaconie Protestantse Kerk Oisterwijk, onder vermelding van ‘UAF’.
De tweede collecte is voor het werk van onze kerk. Maak je gift over op NL10 RABO 0373 711 581 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente Oisterwijk onder vermelding van ‘15 augustus’.

« Agendaoverzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Als Diaken heb je een belangrijke rol binnen de gemeente. Zeker in een tijd waarin onrecht, geweld en armoede hoogtij vieren. Zelf ben ik als Diaken meer een doener en vind het fijn als ik daadwerkelijk iets kan betekenen voor iemand die het nodig heeft. Omzien naar elkaar is daarbij een basisvoorwaarde. Niet alleen binnen onze eigen gemeente maar ook daarbuiten, landelijk én wereldwijd.

Jantsje Bakkeren