Kerkdienst – oogstdienst

zondag 10 november, 2019
Locatie:Kerk
Tijd:10:15

Voorganger is ds. Winanda de Vroe.

Het is oogstdienst! Inmiddels is het een traditie in onze gemeente om de gaven van het land na afloop van de kerkdienst te verkopen en de opbrengst te delen met hen die het niet zo goed hebben als wij hier in Nederland. De opbrengst is voor ons gezamenlijke project in Moldavië.

Ieder jaar hebben wij gulle gevers die de oogst van hun moestuin, hun lekkere baksels of andere ‘oogst’ met ons delen. Dit jaar willen wij de oogst wat uitbreiden. We merken dat smakelijke hapjes (zoet of hartig), cake, taart, soepen en ander kant-en-klaar lekkers goed verkopen. Daarom willen we u en jullie vragen om zo veel mogelijk te gaan bakken of kokkerellen!

De collectes zijn voor de Diaconie en voor het jongerenwerk van onze kerk: Club 412.

Er is kindernevendienst en crèche.

Een van de belangrijkste dagen uit je leven, naast dat je voor de wet natuurlijk in het gemeentehuis trouwt, de huwelijksinzegening in de kerk. Ik ben opgevoed in een hervormd gezin en ben grootgebracht met het geloof. Onze kinderen zijn beide in deze kerk door Hester gedoopt. Een hele fijne dienst die van het begin tot het eind door iedereen goed ontvangen is. Heel begrijpend en passend bij ons gezin en onze geloofssituatie.

Marit Mannaerts