Kerkdienst – oogstdienst

zondag 10 november, 2019
Locatie:Kerk
Tijd:10:15

Voorganger is ds. Winanda de Vroe.

Het is oogstdienst! Inmiddels is het een traditie in onze gemeente om de gaven van het land na afloop van de kerkdienst te verkopen en de opbrengst te delen met hen die het niet zo goed hebben als wij hier in Nederland. De opbrengst is voor ons gezamenlijke project in Moldavië.

Ieder jaar hebben wij gulle gevers die de oogst van hun moestuin, hun lekkere baksels of andere ‘oogst’ met ons delen. Dit jaar willen wij de oogst wat uitbreiden. We merken dat smakelijke hapjes (zoet of hartig), cake, taart, soepen en ander kant-en-klaar lekkers goed verkopen. Daarom willen we u en jullie vragen om zo veel mogelijk te gaan bakken of kokkerellen!

De collectes zijn voor de Diaconie en voor het jongerenwerk van onze kerk: Club 412.

Er is kindernevendienst en crèche.

Het contact met kerkelijke gemeente biedt me structuur en handvatten om mijn geloof levend te houden en door me actief in te zetten kan ik ook wat van dit geloof laten zien. Daarom bezoek ik de kerkdiensten en hou ik me met allerlei organisatorische zaken binnen de kerk bezig. Sinds een jaar wonen mijn man en ik tijdelijk in Canada. Maar ook vanuit daar voel ik me betrokken bij ons gemeente en blijf ik de kerk volgen.

Gerda van der Gaag