Kerkdienst – themadienst

zondag 11 december, 2022
Locatie:Kerk en online
Tijd:10:15

Voorganger is ds. Winanda de Vroe. 

Het is vandaag derde advent, en dat vieren we met een themadienst. In deze adventstijd lezen we over de ‘voormoeders’ van Jezus. Vandaag gaat het over Rachab, de vrouw uit Jerico die twee verspieders uit het volk Israël hielp ontsnappen. Toen Jericho verwoest werd, werden Rachab en haar familie gered en gingen ze bij het volk Israël wonen.

Je kunt ook meevieren via kerkdienstgemist.nl.

Open de liturgie van 11 december 2022

De kinderen kunnen thuis deze video over het verhaal over Rachab bekijken.

Collectes
De eerste collecte is bestemd voor de Voedselbank. Maak je gift over op NL02 RABO 0373 7362 66 t.n.v. Diaconie Protestantse Kerk Oisterwijk, onder vermelding van ‘Voedselbank’.
De tweede collecte is voor het werk van onze kerk. Maak je gift over op NL10 RABO 0373 711 581 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente Oisterwijk onder vermelding van ‘11 december’.

« Agendaoverzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

In de kerk vind ik inspiratie om over essentiële zaken in het leven na te denken, zoals door welke waarden wij mensen aangestuurd worden in ons gedrag. Ik stel het op prijs om fijne mensen te ontmoeten in de kerk. In andere organisaties, zoals bedrijven, is dat wel eens heel anders. Ik zou het leuk vinden om eens te analyseren hoe we als kerk nog meer jonge mensen kunnen bereiken, bijvoorbeeld via andere manieren van communicatie.

Rienk Lammers