Lichtjesavond

zaterdag 31 oktober, 2020
Locatie:Kerkhof
Tijd:19:00

Omdat we toch graag iedereen de gelegenheid willen geven hun dierbaren te gedenken, is er op zaterdagavond 31 oktober een herdenkingsbijeenkomst op onze begraafplaats achter de kerk: Lichtjesavond.

Van 19:00 tot 19:30

Voor alle mensen die hun overledenen in een sfeervolle, ingetogen omgeving wil gedenken. We komen bij elkaar om 19.00 uur op de begraafplaats. Er is stilte, muziek, gebed en poëzie. En natuurlijk veel lichtjes.

Wel opgeven

De Lichtjesavond duurt ongeveer een half uur. Uiteraard nemen we alle coronamaatregelen in acht. Dit betekent dat er plek is voor maximaal 30 mensen. U kunt zich opgeven voor Lichtjesavond via ons mailadres omziennaarelkaar@pkn-oisterwijk.nl

Vervoer?

En als u vervoer nodig heeft om naar Lichtjesavond te komen, laat het dan even weten via bovenstaand e-mailadres. 

Bij zeer slecht weer gaat Lichtjesavond niet door.

We hopen u op Lichtjesavond te ontmoeten!

Ivon Withaar, Lianne van der Wel en Winanda de Vroe

« Agendaoverzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

In de kerk vind ik inspiratie om over essentiële zaken in het leven na te denken, zoals door welke waarden wij mensen aangestuurd worden in ons gedrag. Ik stel het op prijs om fijne mensen te ontmoeten in de kerk. In andere organisaties, zoals bedrijven, is dat wel eens heel anders. Ik zou het leuk vinden om eens te analyseren hoe we als kerk nog meer jonge mensen kunnen bereiken, bijvoorbeeld via andere manieren van communicatie.

Rienk Lammers