Wie gaat er mee op retraite naar Egmond?

woensdag 21 september 2022

In mei van dit jaar is een groep gemeenteleden op retraite geweest in het Liobaklooster in Egmond. Omdat we daar zulke fijne dagen hebben gehad, gaan we van vrijdag 8 september t/m  zondag 10 september 2023 weer. Wie gaat er mee?

We willen volgend jaar het Liobaklooster opnieuw bezoeken. Dit is ons heel goed bevallen, mede door de gastvrijheid van de kloosterlingen en ons samenzijn als groep. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Activiteiten

Naast het bijwonen van de diverse diensten is er ook tijd om samen te praten en/of te wandelen. Onder leiding van ds. Winanda de Vroe en Cissy Mohr komen we tot mooie verdiepende gesprekken.

Aanmelden of info?

Wil je met ons mee? Of wil je eerst meer informatie? Neem dan vóór 1 oktober contact op met Marieke Traksel via barttraksel@gmail.com. September 2023 klinkt nog ver weg, maar we moeten nu vast boeken anders is het klooster al vol. 

> Lees het verslag van het bezoek in mei

> Bekijk de foto’s

> Meer over het Liobaklooster

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Het contact met kerkelijke gemeente biedt me structuur en handvatten om mijn geloof levend te houden en door me actief in te zetten kan ik ook wat van dit geloof laten zien. Daarom bezoek ik de kerkdiensten en hou ik me graag bezig met allerlei organisatorische zaken binnen de kerk. Mijn man en ik hebben een paar jaar in Canada gewoond. Maar ook vanuit daar voelde ik me betrokken bij ons gemeente en bleef ik de kerk volgen. 

Gerda van der Gaag